Taxi till jobbet och spontanfika....

Var tvungen att ställa väckarklocka idag igen, för jag lovade att vara taxi åt sonen. Han skulle med sina resväskor förflyttas från lägenhet till jobbet. Där han senare i kväll "liftar" med den lastbil han under dagen lastat, destination Stockholm, för vidare resa imorron till det stora landet i väster. Hoppas att han fått med allt och att de kommer iväg utan missöden. Hemresan förra gången det begav sig till Kalifornien, var både lång och mödosam på grund av diverse ombokningar utanför deras kontroll. Gången därföre på ditresan, fick han vänta på bagaget i två dygn, då de strulat vid omlastning i Frankfurt. Denna gång reser de via Heathrow, London hoppas de har bättre koll där.
Efter denna "taxiresa", var det Apoteket nästa samt lite andra inköp. Vid återkomsten till hemmet stod maken i dörren, klädd för trädgårdsarbete.
Jag fick lasta ur inköpen själv och sedan börja förberedda morrondagens grillfest. Grannarna kommer då över på lite mat efter all hjälp, med muren och igår även lån av gräsklippare.
Enkel middag serverades och sen öste vi ut grus på den sista biten av gårdsplanens yta, så nu ser det riktigt propert ut.
Fick sedan för mig att dra upp i skogens grustag för att hämta några fina stenar att fixa finishen med i bärbusk-rabatten.
Innan sista backen upp, bor en kompis och hon var ute i trädgården. Tänkte att jag stannar till och pratar lite, men det blev ett par timmars vistelse i hennes trädgård med både kaffe, glass och "tjöt". Det var sen ganska snabbt avklarat att hämta tiotalet lagom stora stenar och maken vid sin dator, hade inte ens saknat mig.
Han trodde jag satt vid min dator......och ljög.
Men det gör jag ju först nu, efter att ha fått dit stenarna på rätt plats och snart blir det kakbak och TV-tittande.........
 
Spontanfika i "syrenbersån"......
 
Många fina aklejor hade hon vid husknuten, såna växer bra (nästan för bra). Har ett gäng hemma också.
 
Fanns det några fina stenar sen då, i grustaget....?
 
ja döm själva......
 
Not a price-winning one....but it'll pass.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0