Attans vad det blåser...

Lite småtypiskt kan man nog tycka, att det ska blåsa så förgjordat när solen äntligen har hittat fram.
Idag beslutade jag mig för att först ta en tur in på second hand och sen fortsätta till gymet för sedvanlig vända på löpband och i maskiner. Klädde mig i träningskläder direkt, för att inte komma på andra tankar, väl i Tibro.
Hittade några blå engelska tallrikar som jag investerade i, med avsikt att sälja vidare till "samlare" i bekantskapskretsen, som första alternativ. Om inte intresse finns där får det bli loppis framöver. För kan Ni tänka Er att jag tycker mig ha tillräckligt av ovanstående för egen del. Om inte jag springer på "Country Cottage"-porslin förstås, då blir det inköp till mig själv, var så säkra.
Sen var det då dags för dagens ytterligheter: Den blytunga, urtråkiga ankomsten till gymet och den "fjäderlätta" euforiska avfärden därifrån. Duschen vid hemkomsten är inte heller direkt trist och man kan tillåta sig att njuta av sin "duktighet" hela resterande dagen.
Därtill är det friidrott på TV (och visst Västerås-hockey på sovrumsburken) samt Liverpool-match halv sju att värma upp med inför sista chansen på Melodifestivalen. Men spela roll vilka som tar sig vidare därifrån, given vinnare nästa lördag är ändå Louise Hoffsten. Till och med JAG ska rösta då, (faktiskt frångå min pricip att inte bry mig) för så bra är låten.
Till kvällsmål blir det "gambas al pil-pil", ackompanjerade av rostade brödskivor.
 
Vilken ljuvlig utsikt, när du just satt dig trött och svettig i bilen, efter uträttat gymbesök och lägger in backen.
 
Bara en dryg kilometer kvar nu, till en skön och efterlängtad dusch......
 
"Påskris-trädet" som jag kallar det, redan klart med vippor växande lite varstans.
 
Arkivbild på maträtten jag ska servera.....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0