En blåsig dag fylld av ärenden

 Jodå det blåste idag också, riktigt ordentligt och det var visst inte så inbjudande som det såg ut. Men efter en förmiddag vid datorn, var det iallafall dags att trotsa vädret och bege sig på en ärenderunda med besök hos mor på anhörigträff med information och smörgåstårta som belöning.
Tanka bilen, köra turkos sytråd till Hörnebo, lämna det stora brevet på ICA för distribution till Stockholm, handla garn till mor på Hem&Hobby skulle hinnas med först, innan "belöningen".
Det tar också alltid längre tid än vad man tänkt i en del affärer, men å andra sidan kan man ju inte slarva över vissa saker.
Klockan hann att bli nästan sju innan jag ramlade in hemma igen och just denna veckodag är det väldigt körigt, med många TV-program att hålla reda på. Får faktiskt ta tekniken till hjälp och spela in krockarna, för att inte missa nå't. (Ändå har jag valt bort familjen Annorluna helt.)
Äkta TV-nörd på måndagar alltså, med "Drömmen om landet", "Ullared", "Dicte" och femtioelfte reprisen på "Ett herrans liv", som körde igång nu igen. Men med lite planering så löser det sig.....
Mycket sticktid i fåtöljen blir det också med automatik då. Nästan klar med en traditionellt vit pippi-tröja (som "extranummer" i väntan på nya order från Stockholm).
På onsdag ska jag på möte med kommunen för att skriva alla nödvändiga papper på praktikplatsen, det ringde dom om idag, så nu borde det vara ordentligt på bana.....
 
Det stora skrymmande paketet avlämnat för vidare transport....
 
Flaggorna vajar för vinden och några fler än jag besökte Hem&Hobby idag....också.

Fulltankad och håller gällande hastighetsgränser Hjo-Tibro, bildbevis......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0