Öronkliniken och Toffifee

Idag var det dags att åka till öronkliniken på KSS för att kolla bulan vid örat (som nu faktiskt har försvunnit). Kändes en aning bättre imorse med förkylningen också (peppar, peppar....), så efter gröt till frukost och med en inköpslista för bland annat besök på Ö&B bar det iväg till "storsta'n".
Behövde idag inte vänta ett dugg, kom in på utsatt tid och var därifrån på en kvart. Som vanligt "var det inget fel på mig", eller snarare så att det inte gick att åtgärda mitt problem. Vid örat sitter spottkörtlar som kan bli irriterade av olika anledningar, ibland svullnar dom (bl.a. vid påssjuka) och min högra körtel var lite skadad, därför har jag ibland ont och som senast svullnade den dessutom. För att få fart på och "gymnastisera" det lilla livet, när det gör ont föreslog doktorn förutom sura citroner, även tuggummi och morötter att gnaga på.
Med andra ord, bara att bita ihop (haha) men inte för hårt så att kinden kommer emellan, vilket nu händer ibland.
Dags att ta sig an shoppingen då, vilket startade hos McDonald's drive in för en enkel hamburgare att stärka mig med.
Under väldigt många år har jag retat mig på den urusla reklamen dom gör för Toffifee och aldrig förut kommit på tanken att köpa varan, men idag gick jag på den stora "drivan" (strategiskt placerad att snubbla över) vid ingången hos Ö&B. Till priset av 16 kronor, tänkte jag att det kanske var dags att prova iallafall och inte bara gå på förutfattad mening.
Som med mycket annat, (kan jag ju försöka skryta med) stämde min instinkt. Nu har jag ändå smakat och inte var det nå't särskilt alls med Toffifee, så inte underligt att dom måste "konstla till" reklamen.
Soligt och fint, men får väl ta det lugnt med förkylningen fortfarande färsk och titta på det vackra vädret genom fönstret. Behöver samla krafter till morrondagen för då dimper fyra stockholmare ner här framåt kvällen och jag har utlovat mormorsbiffar på bordet vid ankomst.
Så nu ska jag bara spara på krutet resten av den här kvällen.....
 
Det var en lite udda individ som åt av talgbollarna
alldeles nyss, vitt huvud såg det ut som, fågelboken konsulterad och misstanke om
att det kan ha varit en snösparv finns.
 
Väldigt överreklamerat......Har ätit två till kaffet och......."I don't get it!"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0