Pimpelfiskare och re-start på gymet.

Idag var det inte lika bitande kallt, när man kom upp ur sängen frampå förmiddagen. Det hade redan hunnit bli plusgrader, om än bara en bit ovanför noll-strecket, men en klar förbättring mot gårdagen var det.
Det första jag fick syn på var folksamlingen som begav sig ut på isen. Fagersanna IF hade sin årliga pimpel-tävling med korvgrillning, följt av fotboll på TV med pizzaätande senare under eftermiddagen.
Maken hade tänkt att delta, men kände sig "lite klenare" idag igen, mot igår. Ja den förkylningen som även jag fått en släng av, sitter i ett tag och han ligger sådär fem dagar efter mig i schemat.
Jag är inte heller helt återställd, men idag var det precis två veckor sedan jag besökte gymet, så nu fick det bära eller brista, idag hade jag bestämt mig för att göra ett försök till "comeback".
Innan jag kom så långt fanns några anhalter på vägen, såsom second hand-affären, Systemet och lämna stort brev på ICA, samt handla lite annat.
Re-starten på gymet avlöpte väl, (såhär långt iallafall) så då är det väl bara att fortsätta hänga i igen då. Planen är återgång till två besök i veckan, disciplin nu!
Hemma igen var det bara att inse, att shoppingen på Systemet hade varit i onödan, om man nu någonsin kan tycka att inköp där är onödigt. Därom går åsikterna säkerligen brett isär.
Maken skulle haft ölen till bastubad i Fagersanna IF:s regi, men då han inte kände sig så kry, hoppade han detta. Kan nog slinka ner en öl framåt kvällen här på hemmaplan istället.
Igårkväll bjöd Inga på "gambas al pil-pil", undrar vad hon hittar på till lördagsmys?
Vad det än månde bli, passar det säkert med en öl och en cider till......
 
Nu samlas dom, men ska alla pimpla på samma ställe?
 
Samtidigt förbereder en annan grupp grillningen, lika viktigt det, eller kanske viktigare förresten....
 
Nu har det blivit lite spridning på folket, därute på isen.
 
Glupska är "di där svarte", men fega som f..n. Räcker med att man ställer sig upp här inne, så drar dom.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0