Praktikpapper och Svea-besök

I förmiddags skrev vi så papper på praktikplatsen för tre månader framåt. Nu återstår att se om de passerar alla instanser och är klara till tänkt start, 2 april. Mina arbetsuppgifter är, enligt anmälan: "Att iordningsställa en utställning". Sen var det raka vägen till gymet, för att få den saken ur världen igen. Bitande kallt var det även idag, mest på grund av blåsten.
Hemma igen serverade Inga hemlagade köttbullar med mycket rårivna morötter till lunch och därefter plockade jag fram glassmaskinen, för att göra lite glass till de väntade fikagästerna.
Ja till den ena av dom två, för Svea fick ingenting, hon fick bara titta på. Om det var därför som hon tog en tupplur i soffan, medan dagmatte och jag satt tjattrande bredvid, eller om hon bara var trött helt enkelt, talade hon dock inte om för oss.
För övrigt blev en traditionell pippi-tröja klar i eftermiddags och jag är en bra bit in på lillebrors eventuella tröja, bara en ärm kvar nu.
Det såg misstänkt kallt ut i Stockholm när jag slog på TV:n, lagom till finalerna av skidsprint-tävlingarna som gick på en anlagd bana runt Slottet.
Skönt inne i stugvärmen, trots kall kvällsmat, bestånde av amerikansk sallad med ädeloströra som dressing.
Nu ska jag avsluta med en kopp svart till "Vicar of Dibley"......
 
Idag var det rådjur i skogsbrynet vid milstenen, då jag passerade på min väg hem från Tibro. (uppe t.h.)
 
...och en katt smög omkring i stubbåkern.
 
Svea går husesyn och...
 
...hälsar på "datanörden".
 
Får jag smaka eller?.....nähä, då tar jag en tupplur istället.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0