"Back to base" Fagersanna.....

Uppe relativt tidigt idag för avfärd mot hemmet i hyfsad tid. Nu har barncyklarna fått smaka på storstadslivet under några dagar, men dom är nog som vi glada att vara "hemma på landet" igen.
Allt har sin tjusning, både storstaden och landsbygden. Dock var inte vädret lika bra som gårdagens, varken i Stockholm eller Fagersanna, så på den fronten var det lika. 
....och hur fort växer gräs, är nästa fråga? Visserligen är det väldigt grönt och fint, men alldeles för långt. Kanske slutar regna till imorron, då får någon ta tag i det.
Undertecknad har en hel del att stå i, ta reda på och fundera över, samt kanske en visit till Hjo. För att inte tala om nödvändigt besök på gymet....
Finns en hel del lösa trådar att trassla ut till "raka fina linor", sen får vi se vart det hamnar.
På hemvägen skulle maken in i Örebro och besöka ytterligare ett bibliotek, medan jag kollade runt vart vi kunde intaga lunchen. Det blev en kombinerad pan pizza- tacos-buffé. Det var väl sådär, men vi fick mat i magen iallafall.
Hemma var vi i ganska bra tid så det fanns en möjlighet att besöka second hand, samt uträtta ytterligare ärenden och handla lite till kylskåpet.
Idag hittade jag inte så mycket, men det kunde ha blivit en byrå, om nu inte farbrorn (som funderade och mätte denna möbel väldigt noga, i mer än tjugo minuter) till slut tog beslut om att köpa den. Kändes lite surt, men han var först, så bara att leta vidare efter en "annan smal sak" till  bättre förvaring i gästrummet.
Blev sugen på rabarberkräm igen och det var bara att plocka i"rabarberskogen" (för på fem dagar har dom också växt så det knakar).
Nu blir det en andra sittning i fåtöljen, vid dumburken, för så mycket mer energi till nå't vettigt, har jag inte.
Men några varv stickning orkar jag nog........
 
Strax utanför Arboga på hemväg: "Allé, allé, allé"......  (kul jag va' nu då....)
 
Passerar Svampen på infart till Örebro centrum......
 
Lite vackra blommor mitt i centrum.....
 
....och passering av Slottet vid utfärd (liten omväg på min begäran) Visst är det vackert!
 
Men sånt här väder hade vi inte beställt......
 
Hemma, (till min glädje) har vindruvsplantan börjat växa, efter övervintring, alltid något. Håll tummarna!
 
Kunde inte låta bli, var tvungen att ta in några av trädgårdens blommor.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0