"Första halvlek"

Nu har vi klarat av första delen av två-dagarsloppisen i Fagersannas Tempo-butik. Det kom inga horder av folk, men en hyfsat jämn tillströmning var det iallafall. En hel del prylar slipper jag nu att köra hem igen för det har gått åt en del, men fortfarande finns det gott om tröjor.....
Sen träffar man ju alltid en massa folk att tjata med och gör nya bekantskaper, det är trevligt.
Maken har kidnappat bilen, dom befinner sig i Mölltorp på fotboll, medan jag funderar på om jag ska vara så in i Norden redig och köra premiärturen med gräsklipparen idag....eller spara det nöjet ytterligare nå'n dag?
Får nog ta mig en kopp kaffe och fundera ordentligt en stund inför ett så svårt beslut.
Måste ju också ha ordentligt med krafter kvar till loppisen imorron. Ja som Ni säkert förstår är det mycket att väga in, innan det kan fattas ett bra beslut i frågan.
Först kaffe sen får vi se vart det leder....... 
Kontentan blev: Jag fick för mig att byta draperier och dynöverdrag i glashuset istället och plockade raskt fram "sommarvarianten". Som tur var strök jag bara överdragen och en längd (av fyra) innan jag provhängde. Dom hade krympt i tvätten, så det "flaggade på halv stång" som någon med för korta långbyxor ungefär. Såg inte klokt ut, bara att backa bandet och återta de "gamla" igen, så länge.
Alltid kul med nya, men beror på meterpriset då det går åt tio meter, till full uppsättning. En utmaning att leta fynd....
Nu börjar det bli dags att ladda inför "andra halvlek", det gör man bäst i horisontal-läge, ska bara........
 
Färsk ananas....det smakar inte skit......
 
...men det slår ändå inte saltgurka.
 
Kvällsmaten "Gambas al pil-pil", är också helt ok.
 
"Högt där ovan molnen, där är himlen alltid blå"......
 
....and finally a very special light, to end this day.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0