Har sommaren kommit?

Ytterligare en dag med fint väder, om än något blåsigt på förmiddagen. Med frukost, tidning och andra datarutiner avklarade, var det dags att efterforska var ersättningen från Försäkringskassan tagit vägen, kolla varför den felaktiga avgiften till facket inte var rättad och ifrågasätta varför ingen lön för en dags arbete i april inte dykt upp. Som den berömda ketchupflaskan, allt på en gång, eller lite av "en olycka kommer sällan ensam". Med det mesta utrett (eller löfte om iallafall) efter några telefonsamtal, var det dags att ägna sig åt något "roligare", uppdrag i sta'n följt av en del shopping. Jodå, det slank ner tio små nystan i kassen på Rusta, när jag ändå var därinne....
På Jysk kompletterade jag med dynor till de i förra veckan nyinköpta trädgårdsstolarna, så nu kan dessa nyttjas  utan att man får träsmak. För även om de inte är gjorda av trä, så får man träsmak när "vaddering" saknas.(ialllafall jag).
En enkel hamburgare på "gourmet-restaurangens" drive in fick duga till lunch och tillbaka i Tibro tittade jag in på ett ställe och "gjorde mig känd", för eventuella framtida uppdrag. Det vill till att ha många trådar ute och kanske blir det napp nånstans så småningom.
På tisdagar är ju också second hand ett obligatorium, men blev bara en tjuga fattigare där idag.
Förr&Nu fick också ett besök, där finns mycket kul saker för heminredning, men inga stora investeringar gjorda där idag, bara några tjugor.
Kinamat fick det bli att ta med hem och det smakade mycket bra för en hungrig tant, innan gräsmattan på framsidan blev klippt. Maken hade fixat de andra ytorna. Visst har stickfåtöljen haft besök även ikväll och snart är nästa alster färdigt......
 
Dagens frukost, inte alls illa......
 
Det var en del militära aktiviteter idag, flygplan på himlen och skjutningar hördes från Kråk.....
 
Tibrovatten, ett av landets bästa i kvalité finns att köpa på flaska, pengarna går till projekt för rent vatten i andra länder.
 
Nu är det fint nere i slänten.... ett tag.
 
.....och denna da'n går mot sitt slut med stil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0