Svettigt, utan att göra så mycket.....

Fint och skönt väder idag också. Maken försvann till klassfotbollen på Fagervi, mitt på förmiddagen nå'n gång. Jag passade istället på att köra vändan om second hand, innan jag fortsatte upp till Hörnebo för att fira en nybliven 49-åring.
Frågade faktiskt inte hur det kändes, kan vi spara till nästa år. Ganska vanlig "ordinarie" present bestående av två t-shirts, toppade jag med en storpack wienergum denna gång (närmare bestämt 3 kg). Han är en riktig gottegris, men vill egentligen inte erkänna detta. Nåväl idag har han lördagsgodis, ska väl räcka ett tag även om övriga familjen norpar några.
Hemma igen väntade gårdagens revbensspjäll (de som blev över) på mig till middag och sen var det lika bra att fixa glashusgardinerna. Vi är i ganska akut behov av solskydd därinne, nu när solen hälsar på.
Jag satt därute och nålade fållar, med svetten rinnande utmed halsen och det var riktigt skönt att gå in och svalka sig vid symaskinen en stund.
Nästa gardin fållades senare i skuggan vid förrådet, vilket var mycket behagligare. Nu är dom klara och uppsatta iallafall, ska bara komplettera med lite mer tyg imorron till bänkdynan, så det blir enhetligt.
Är jag nöjd med resultatet då? Javars, det duger, tills jag får nå'n annan idé i skallen om att byta.....igen.
Änderna har också hittat hit igen efter att vi varit bortresta. Då ingen mat serverades på flera dagar, hade dom väl nästan gett upp, men inte riktigt ändå. "AndDonald's" är åter igång med snabbmat och det är snudd på drive through, för dom stannar inte länge alls numera.
 
Gårdagens solnedgång, ändrade sig till....
 
dessa färger lite senare på kvällen.
 
"Glad gubbe" till en annan "gubbe", något till åren kommen.
 
Björkhult, strax innan parkeringskaoset.....som skymtar där framme.
 
"Pin-tjockt" med folk.....
 
.....överallt, känns ganska skönt att inte vara inblandad numera.
 
Fast food- service.
 
Och såhär ser det ut därute nu......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0