Jag hade rätt.....

För det första, då jag till slut fick tag på en tekniksupportchef på Telia. (Det är inte det lättaste kan tilläggas.)
Hon höll med mig om att det var dåligt och alldeles för långdraget, dock är det inte helt säkert att det ens med detta värstingmodem kan "ta hand om" alla de grejer vi hade inkopplade innan eländet började.
Nu vet jag iallafall vart jag ska ringa för snabbare kontakt om det fortsätter strula och tvåtusen får vi i kompensationsersättning för en månads elände. Nu är det alltså bara att hålla tummarna för att det inte börjar igen och viaplay, samt playstation använder vi ju inte så ofta. Vid barnbarnsbesök får vi köra "fingers crossed" fortsättningsvis.
Apropå barnbarn så är det ju ett nytt på g däruppe i huvudstaden, ankomst beräknades (idag), till 14 april. Då kunde också ses att mormor "to be", hade rätt i sin gissning av sort. Nä mer skriver jag inte....
Har förutom internetdammsugningen efter jobb, tömt och tagit bort byrån i köket, så nu kommer jag inte att hitta något av vad som var däri på ett tag. Det tar tid att registrera ny förvaringsplats i min ålder.
Inte för att jag är speciellt gammal men.......så är det.
Soptunnan knallade inte heller upp till tomtgränsen igår, så nu har vi en full sådan och två veckor till nästa tömning,
Nice! (not)
Har också hunnit med ett besök hos en kompis under eftermiddagen, samt vittjat postlådan. Nu dags att ta hand om dess innehåll.
 
Flygfäna på plats letande solrosfrön......
 
...ett annat "flygande föremål" var också ute idag, landade dock inte på vår gräsmatta.
 
Mitt nya visitkort kom i posten idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0