Javisst ja, ingen vanlig lördag...

Vaknade ganska sent och var en aning irriterad över detta, då jag tänkt åka lördagsrundan i god tid. Började dock med att titta till internet, Facebook, mail och tidning. Men.....det ar ju gårdagens tidning!
trillade poletten ner, det är ju helgdag. 
Bara att tänka om hela konceptet, väcka maken och tala om att vädret var bra. Tillräckligt bra för en insats på projektet. Äta frukost, ladda tvättmaskinen och åka till affären för nödvändig proviantering. Tempo Fagersanna kan man lita på är öppet, - alla dagar.
Hemkommen med en full kasse, var det dags att ta det vanliga banan-beslutet, kasta eller baka kaka. Idag blev det kaka och därefter förbereda en söndagsstek och samtidigt, kassler i ugn till dagens middag .
Maken kom in trött, smutsig och på mindre bra humör och efter maten hamnade jag i trädgården istället. Återanvände tre av plattorna som nu blivit över i det "stora projektet" och förlängde cykelparkeringen med en halvmeter, så att det blir smidigare att klippa gräset där. Maken var föga imponerad, men jag är nöjd iallafall. Svettigt var det och smutsigt, men en del motion fick jag på köpet.
Hör att TV:n är på och maken har intagit horisontalläge i sovrummet, med superettan i fotboll som underhållning. Jag däremot funderar på stickfåtöljen och fotboll från England. Halv sju smäller det, Arsenal-Liverpool......
Vi får väl se om Inga har nå't "lördagsgodis" att bjuda på till detta, eller om hon är ledig i helgen.....
 
Ytterligare djurinslag i trädgården.....
 
Stenen behöver delas på, grannen kanske har nåt passande verktyg....
 
...jajamän, här yr det stendamms-dimma.
 
Lite till bara, så den passar mot väggen, håll andan.
 
Mitt "mini-projekt" är klart, tre plattor på plats och en skottkärra grästuvor tippade i slänten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0