Man kan ju inte svära hela helgen.....

.....händer ju ingenting på teknikfronten från Telia (då heller) och sörja förlusten i fotboll kan vi vänta med till tisdag kväll, om dom inte vänder på steken, då. 
Sen kan man även undra varför så många gillar Kevin i Idol. Jag tillhör en av dom och han är visst inte bäst, vare sig artistiskt eller sångmässigt, men han når fram på nå't vis. Kan inte motivera varför jag gillar honom, men på något sätt påminner han om James Blunt och honom har jag alltid gillat......
Det blev en tur till second hand, vilket ni säkert förvånat höjer ögonbrynen åt, eller? Nä, skulle väl inte tro det och där träffar man alltid någon att byta några ord med. Ibland är det folk man inte sett på väldigt länge, som bor en bit härifrån så var det idag. 
Det blev en kasse med hem idag också, men jag lämnade faktiskt av en också, så det gick jämnt upp kan man väl säga. Och pengarna man lämnar ifrån sig, går ju till välgörande ändamål, så några kronor mår man bara bra av att bli av med, så dä' så!
Middag intagen (Inga var allt lite lat idag), pepparkaka bakad till eventuella fikagäster imorron eftermiddag och i stort sett är alla julklappar inköpta, inslagna och klara. Ett antal kassar tar upp plats i mitt datarum. Får väl använda det till tomteförråd istället för dataverksamhet framöver kanske, med tanke på att teknikens under lyser med permanent frånvaro här i huset, om inte sonen fixar nödlösning.
Men nu blir det snart "så mycket bättre" (ha!) för det är Downton Abbey senare ikväll och till dess kan jag jobba lite med foton.
Men först en kopp svart med pepparkaks"muffins" till. Doftar gott från köket, så Inga får väl godkänt då.
 
Tomten har "hyrt" lagringsutrymme......
 
Gör man inget intressant på dan, blir det matbilder.... rösti, lingon, bacon och ruccolasallad med fetaost.
 
....och här kommer en matbild till.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0