Tekniker och "återbesök"

Idag var det att gå upp extra tidigt, duscha och vänta på den utlovade teknikern. Jodå, jag kan fortfarande både gå upp tidigt och duscha, trots att jag är arbetslös......
Vilket under den senaste veckan återigen har debatterats i medierna, om vi i fas 3 är i behov av träning på detta område. Inte den här "latmasken" i alla fall.
Kors i taket, får jag säga, då teknikern ringde på dörren redan ett par minuter före åtta. Sonen anlände sen strax efteråt och startade teknikspråkets mumbo-jumbo.
Vad kom de då fram till, jo att de apparater (typ playstation och viaplay-anslutning) som går via modemet, nu helt plötsligt hade börjat störa datatrafiken. Med dom urkopplade åkte han sedan vidare, medan sonen "tog ett snack med" datasupporten på Telia och ifrågasatte problemet. Vilket resulterade i att de skulle skicka sitt värsting-modem men kunde inte garantera att detta skulle hjälpa. Ja vad har man då för nytta av deras abonnemang om inte vanliga hushållsprylar går att ha anslutna. Fortsättning följer......just nu med en massa sms på mobilen att det är packat och påväg.
Fick sedan ge mig iväg mot Hjo för ett planeringsmöte angående/med syster, i egenskap av god man. Tittade in en stund hos mor, för att muntra upp mig (not). Men hon tycker väl i alla fall att det är kul att man kommer, men så mycket annat är inte till belåtenhet och sen är det extratrist då man måste gå igen.
Lite inköp på Hem & Hobby stod därefter på agendan och kilade in på Netto för en gourmetportion kåldolmar till middagen. Den är numera uppäten,  i lunchrummet på Inredia. Då jag igår fick en förfrågan via telefon om jag kunde jobba några timmar...med lön! Så det har jag alltså nu gjort och ikväll väntar Idol & fotboll, inte helt fel (hoppas jag). Blir nog lite mini-vårrullar take-away-style till detta tror jag.
.......ute viner vinden runt knuten och regnet slår på rutorna. Därtill var vårrullarna väldigt goda, nu kaffe.
 
Sonens experiment för att få ALLTING att fungera, rönte dock ingen större framgång.
 
Nu är dom slut, allesammans. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0