Det är onödigt varmt......men ack så skönt ändå!

Flyget, som ankom i god tid till destinationen, (hela tio minuter till godo)föranledde Ryanair att dra på en fanfar och skryta med att de är bäst på att hålla tidtabellen. Ja det är väl det enda dom är bäst på kanske….. personalpolitik, kundservice och enkla avgifter är det mycket sämre med. Utav två onda ting, bli hemma eller åka med dom, är som att välja mellan pest eller kolera, så ibland blir det att ”svälja” idealismen”. Beskt piller, men så är fallet för den som inte vältrar sig i kosing.

Nåväl, norrmannen var på plats och hyrbilen redan parkerad vid lägenheten, så bara för honom att släppa av oss hos den. Vi hann även göra en relativ storhandling på Mercadona också, innan de stängde för kvällen.

Ganska trötta ramlade vi i ”bingen” och vaknade inte förrän halv tio, morgonen därpå (trots ganska hårda sängar). Frukost på balkongen blev dagens första uppgift och sen var det dags för marknad där inköp av frukt, grönt och kakor stod på agendan.

Träffade även kompisen med make för en fika vid stranden.

Trerätters middag på Mississippi vid parken alldeles bredvid huset, följdes av kvällspromenad utmed La Mata-stranden och ett dopp i böljorna för herr Berg, medan frun traskade i vattenbrynet och blötte ner sig. (lite mer än tänkt)

Ytterligare lite shopping har vi hunnit med på Carrefour och snart blir det ”visit” hos en bekant, bosatt härnere under vintern. 

Nånstans över Frankrike......
 
Spansk frukost
 
Perfekt fickparkering.....(maken)
 
Ja vi är snart färdiga här på marknaden......
 
Havsutsikt, men skugga hela da'n på balkongen.
 
Churros.......behövs ingen mer förklaring, bara ät!
 
Här under seglet intog vi middagen.....
 
lite tapas, (on the house) före trerätters.
 
Mätt och belåten påväg hem genom parken.
 
Nästan hemma vid huset.....den lilla gula är "vår".
 
Ska jag eller ska jag inte, gå en bit till? Varmt är det ju iallafall.
 
Hibiskus växer vid porten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0