Massage och två bläckfiskar......

Återigen dags att skrapa rutorna på bilen, innan det var möjligt att nyttja densamma. Nu räckte det inte med en skrapning, utan jag fick stanna efter tvåhundra meter i vägkorsningen och göra om proceduren. Då det immade igen fullständigt och den vackra (men i detta sammanhang irriterande) solen gjorde att jag på ren svenska, inte såg ett skit.
Lite sen var jag dessutom, men lyckades komma precis i tid till min massage. Min massör kom samtidigt, då inte heller hon hade räknat med tidsåtgång till rut-skrapning.
Idag gjorde det väldigt ont, men en tröst i sammanhanget var väl att hon tyckte det kändes som "träningsstelhet", med andra ord har jag kanske varit lite redig på den fronten. Nu ska det inte överdrivas, jag skrev lite och det är väldigt nära sanningen. Har dock varit där två gånger denna veckan, så dä' så!
På Inredia hände inte så särskilt mycket idag, för min del vill säga. Annars var det full rulle i huset, möten och föreläsningar avlöste varandra medan jag virkade bläckfiskar...... olika äro ödets lotter.
Två personer, genuint intresserade, hade jag iallafall på utställningen och efter lite "handling" på hemvägen, kom jag lagom till nybryggt gourmet-kaffe. Det är så maken kallar drycken, då han har utfört momenten. 
Nu är det dags att betala några räkningar åt mor och sen ska jag skriva ut boardingkorten, så det är gjort i god tid.
Får väl kolla lite på bönderna sen och hålla tummarna i dragningen om tio minuter.
Det sista som överger människan är hoppet..... så sant, eftersom jag varje onsdag och lördag sen urminnes tider sitter och väntar på det ekonomiska oberoendet.
 
Här ligger en av de tre ammunitionskulorna, som återstår att "rädda", fick upp två idag.....
 
Höstarbete pågår.....
 
och en rovfågel tittar på.
 
Passerar Ransbergs skola i laglydig hastighet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0