Temadag i skolan....

innebar att tre klasser från årskurs nio, var på besök i Inrediahuset. Först skulle de se morfars-utställningen och sen skulle de även kolla runt det andra för att hämta inspiration till eftermiddagens uppgift: "Budgetera det egna flytta hemifrån-boendet". Ja det är inte fel att de får en tankeställare i den åldern, att det är mycket tråkiga (men nödvändiga) saker som slukar pengar, när man har ett eget boende.
Några var mer intresserade än andra, men träknuten som skulle sättas ihop och kulsprutan var nog det som fångade deras intresse mest. Vilket bland annat resulterade i, ytterligare några fler ammunitionskulor nere i fönstret. Får väl ta en krypövning imorron kanske och rädda dom.
Sen dök det upp kusiner till mor som jag aldrig träffat, men efter presentation förstod jag vilka dom var, barn till morfars äldre syster. En av dom hade även med några foton från gamla da'r, som jag fick.
Efter att matlådan var uppäten och kaffetåren därpå urdrucken, (i sällskap av övriga arbetande personer i huset) var det dags at ta sig an gymet. På hemväg blev det en avstickare till second hand, där jag hittade lite mer bomullsgarn till bläckfiskar......
TV-tidningen inköpt därefter, så nu är det lugnt en vecka........ 
Maken hade gjort sig fläskpannkaka till middag, jag passade på att ta en bit som mellanmål. Arbetsordern som jag lagt på morronen var också utförd så nu är det bara resten kvar.....
 
Dagens ungdom i väntan på studiebesöket........
 
Mors kusin Börje fotograferar morbror Josefs alster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0