Utan fast telefoni, men fungerande internet....än så länge.

Jag kravlade isäng strax före två inatt, medan maken och sonen (som valde att åka hem trots den sena timman) inte blev "klara" med installationen förrrän vid halv fyra. Då saknas fortfarande komponenter, så maken fär hålla tillgodo med en laptop precis som jag.
Sonen felanmälde vårt modem till Telia och de ska skicka nytt, men sålänge kör vi med min fars gamla, (som syster väntar på) för då funkar iallafall internet, men inte det fasta telefonnumret.
Men det finns ju mobiler......som tur är.
Nu har jag en hel del att jobba ikapp på lilla datorn, "men jag har ju hela helgen på mig.....".
Först stod dock ett besök i Hjo på agendan, mor och återlämnande av bord till syster. När jag väl kom dit, visade det sig att mor precis åkt till tandläkaren, så till syster först istället. Där blev det en stunds fika och då Hem & Hobby passat på att öppna sin nya stora affär medan vi var borta, krävdes ett första besök i denna.
Nu var det massor av parkeringsplatser, men dåligt med lediga sådana iallafall. Hittade till slut ett ledigt utrymme utan ruta och travade in. Visst var det stort, rymligt och massor med grejer att handla, men på något sätt hade "Hem&Hobby-atmosfären" försvunnit i hanteringen. Ingen direkt mysfaktor längre, men får väl göra några fler besök och känna på saken.
En sak var dock på plus-sidan, de hade lite större garnsortiment och jag hittade bomullsgarn i blått och rött att använda till bläckfiskar. Inte superbilligt, men ok.
Efter detta åter till mors boende och nu hade det hunnit gå två timmar, men hon var fortfarande inte hemkommen.
Hade bestämt middagstid med maken och klockan var sent på da'n, så fick väl ge upp. Men mötte "ekipaget" (vårdare med passagerare i rullstol) utanför dörren och bytte några ord iallafall.
Hemma blev det tacos och nu några timmar vid datorn, innan Idol och dylik underhållning.
Gymet då, som jag skröt om igår? Ja se det fick vänta lite, till imorron kanske.......
 
Flera ekhagar passerade jag påväg till Hjo....
 
....och en klar utsikt över Vättern.
 
Rastplatsen vid Grevbäck, på hemvägen.
 
I Fagersanna hade de börjat röja i skogsdungen, vid infarten från Mölltorp.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0