Bra artikel, "krösamos" och skymningsljus

Dags att vakna upp idag och läsa tidningen, med en "blänkare" redan på förstasidan om "Morfars-utställningen.
Inne i tidningen på Tibrosidan följde sedan fortsättningen. Det var en bra artikel, men hade varit ännu bättre om jag sluppit se min fula nuna mitt uppe i alltsammans. Bara att inse dock, att så ser jag faktiskt ut, men det hade väl blivit liiite bättre, (tröstar jag mig med) om jag inte haft sprängande huvudvärk och mått illa.
Men vad gör man inte för konsten........?
Började morronen med att göra mormorsbiffar, då gänget kommer imorgon kväll. Utan biffar blir det nog lite deppigt trodde maken, messande mig på tunnelbanan (under färden till dagis och skola för hämtning).
Idag har jag spikat nubb i en björkstam och arrangerat resväskans innehåll, nu återstår bara att renovera tanten, efter bästa förmåga och sen ta sig tillbaka för uppdukning av vernissage-tilltugget, samt möta invigningstalaren.
Hyfsat antal personer dök upp strax före sju, däribland två kompisar från Skövde som extra surprise. Enda nackdelen var väl att det inte fanns ordentlig belysning i utställningsområdet, vilken ingen tänkt på. Men som dom sa: "Alltid lär man sig något".
Nu gick det ganska bra ändå, för riktigt mörkt hann det inte bli, men det var hårfint.....
Åter i hemmet blev det lite TV, virk-avkoppling och sen "installering" av garderobshylla, samt flytt av motionsbandet till sovrummet. Det senare blev inte så bra lösning som jag trott, men det får stå så några dagar. Behöver nointe in i min stora garderob närmaste veckan tror jag, kanske.....
Ska tillbringa dagen på Inredia imorron från tio till framåt eftermiddagen, så får vi se om det kommer några hugade själar. Till fredagskvällen "serveras" Bröderna Bus med följe och vi ska äta mormorsbiffarna när dom kommer är tänkt, samt hemkokt lingonsylt. Det gick inte åt så mycket  "krösamos å mjölk" nu ikväll, men några smakade allt på den bästa efterrätten, enligt morfar.
Kanske ska göra en äppelkaka imorron också, har ju en del att ta av.......
 
Nytt foto-försök, går nästan att läsa (om man vet vad det står...)
 
Utsikt från hissen påväg ner från tredje våning...
 
Välkommen på vernissage
 
Här är merparten av besökarna (kom några till sen).....
 
...som lyssnar när "Kanot-Fredrik" inviger utställningen, med lite fakta och egna minnen av morfar.
 
Sonen i samspråk med Inredias verksamhetskoordinator Britt.
 
Lycka till-blommor från kompisarna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0