En strid ström....

....av besökare i Inrediahuset idag med början redan då vi slog upp portarna klockan tio. Möbeldagarna i Tibro drar fortsatt mycket folk och än finns det många tillverkare kvar, om än inga mega-fabriker.
Hos Inredia, centralpunkten i evenemanget, fanns det ett antal extra utställningar förutom de permanenta montrarna (och i flera av dessa var det dagen till ära, splitter nya möbler till beskådande). Tredje våning bjöd på Mercedes Murat möbelrestaurering och Citymöblers "Tre sekler" som visades med tillverkning på plats. Stolar målades med den gamla tekniken äggtempera och stolsitsar flätades med rep.
I min lilla hörna på andra våning, precis bredvid hissen, var det hela tiden folk i rörelse och många både välbekanta och obekanta att prata med, om morfars unika livsgärning.
Tiden gick därför väldigt fort och den enda nackdelen egentligen, var ont i ryggen på grund av konstant stående på cementgolv. Sex timmar känns, kan vittnas om.
Tog vägen om kinarestaurangen och inhandlade en portion kyckling med sötsur sås att dela på till middag, samt mini-vårrullar till mig extra. (Duger inte åt maken)
Trött och dåsig, (inte ens två koppar kaffe har satt fart på energin) har jag varit påväg att somna flera gånger i fåtöljen redan.
Imorron är det dags igen, då bara öppet fyra timmar, men golvet är ju lika hårt som idag. Kanske får inta horisontalläge och vila ryggen en stund, vilket i och för sig garanterat skulle innebära missad TV-kväll.
Vi får väl se om jag kan motstå frestelsen.......
 
Tog med några äpplen till fruktskålen i lunchrummet....
 
Besökte tredje våning "innan folkinvasionen", Lena målar stolar......
 
...och därborta i solskenet,  Mercedes Murats möbler.
 
Folk i farten hela tiden....
 
Utsikt mot campingplatsen i det fina höstvädret, på hemvägen....
 
...och en lugn sjö i höstskrud kunde man se här hemma.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0