"Fiket i skogen" och andra uppdrag...

Fick imorse uppmaning via mailen att ringa utställningshandledaren och gjorde så. Vilket resulterade i att jag ska "jobba på riktigt" imorron eftermiddag i receptionen på Inredia. Vi bestämde också att jag skulle svänga förbi under dagen, för att titta på podier, glasmontrar och lite annat som nu finns på plats inför eventet. Dock har inte den förre utställaren hämtat sina grejer än, så det är en aning trångt och rörigt i utställningsytan.
Men första anhalt var alltså "fiket i skogen" med den glada hunden. Hon hälsar gärna, mycket och ganska "handgripligt" på dom hon känner och gillar, så också idag. Tyckte allt att jag bemästrade situationen bra och klarade mig från "kram" vid bil-urstigningen. Men så slappnade jag av en sekund för att hälsa på kompisen och då passade "knähunden" på att sätta tassavtryck på tröjan. Jaja, är man så korkad att man har vit tröja när man vet förutsättningarna, får man väl bara skylla sig själv. Hunden är ju ingen idé att bli arg på, hon blir ju bara glad att jag hälsar på.
Det blev en stunds fikande och pratande innan nästa stopp, som då var Inredia. Vi pratade igenom uppkomna frågor och beslutade om vad som ska göras härnäst, samt bokade ett möte med utställningschefen på lördag.
Så ikväll behöver jag inte sticka på tröjan, utan kan sy draperier istället som ska vara klara till detta möte.
Sen har jag kokat lingonsylt, vilket också ska användas i sammanhanget.......
Fläsk med löksås ligger i magen efter sent äten middag och draperierna är tillklippta, bara resten kvar alltså....
Jokervinst på 80 kronor från igår, kan jag dessutom rapportera om på spel och dobbel-fronten.
 
Fridfulla Fagersanna, från gårdagskvällen.....
 
"Flying friends" från förmiddagen
 
Hissad flagga i Tibro, för vad vet jag dock inte.
 
"Krösamos" klart.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0