Otur eller inte.....det är frågan?

Då var det dags igen att ta sig an fredagen den 13:e. Dessa dagar kommer ju med jämna mellanrum, så bara att "gilla läget" som man så populärt uttrycker det nuförtiden, när det gäller negativa saker.
Nu håller jag inte riktigt med om att man måste gilla läget i tid och otid, men ta sig an problemet kommer man aldrig undan. Det går ju inte att hoppa över detta datum när det infaller på fredag, utan är således bara att göra det bästa av situationen. Fredagar är (enligt mitt sätt att se på tillvaron) veckans bästa dag och just denna har jag även jobbat (på riktigt).
Har suttit i receptionen på Inredia och samtidigt kunnat påbörja lite av det praktiska arbetet inför nästa vecka med utställningen. (Ska läsas putsat glasrutor i montrar).
Imorron blir det möte i "röran" med utställningsteknikern, för att bringa lite ordning på hjälpmedlen: montrar, socklar, podier, draperier m.m.
Träffade vid lunchtid, en f.d. arbetskamrat från "turist-tiden" i Karlsborg, som var på familjeutflykt med barnen, hade ätit på Inrediarestaurangen och skulle sen vidare till kaninerna på Mini-zoo.
Ja vädret sköter sig bra även idag, så de fick säkert en trevlig eftermiddag. Passade på att handla några småsaker på hemvägen, tänkta som fredagsmys. Maken har hällt upp en skål grillringar och bänkat sig i sängen, för Västerås-premiär på hockeysäsongen. Så han lär inte "störa" mig på ett par timmar.
Får se om jag testar en ny bläckfisk, har redigerat beskrivningen en aning, kan vara intressant att se hur det "tar sig ut sig", som jag tydligen sa som liten......
 
Höstfint i Fagersanna-baljan på verandan (men inte kommunen som pyntat den här gången)
 
Uppdatering på vindruvsfronten och jag har smakat på en......resten får sitta några da'r till.
 
Visst ser det inbjudande ut, men kaprifol-bär lär vara giftiga så....se men inte röra.
 
Maken har gjort middagen idag. Han vakar som en hök över resterna.....
 
Tre "män" i en båt, är vad jag har som utsikt just nu, förutom det fina vädret förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0