Svettigt.......

Lördagen började som sig bör på second hand. Idag hittade jag faktiskt en hel del, däribland två nya handväskor i lagom storlek (att lägga i lager, så det finns när nuvarande är utsliten) för sammanlagt 25:-. Så billigt kommer man inte ens undan på La Mata-marknaden......
Sen var det dags att ha en utställningsdate på plats, för att börja ställa tillrätta podier och montrar samt hänga draperier. Redan nu har vi sett att det inte blir möjligt att riktigt ställa som det var tänkt. Det kvittar hur noga man ritar, mäter och tänker igenom för i praktiken ser det inte alls ut som i teorin iallafall. Men det blir ytterligare en utmaning att ta tag i. 
Kan också säga att inte behöver man göra några större arbetsinsatser förrän svetten rinner av en, så kall är inte utställningslokalen.
Hade en del "uppdrag" med mig hem, inför nästa "vända", som nog får bli en tur imorron. Lika bra att få grejerna på plats så fort som möjligt då det alltid följer en massa oväntat "finlir " i spåren.
Nu ska jag ta hand om de halvfärdiga revbenen (från affären, förkokta, marinerade och med glacing bredvid)  som jag gjort klara i ugnen. Gör nog lite potatissallad som sällskap till dom.
Vid TV:ns premier league-matcher, tillverkas nu bläckfiskar av bomullsgarn jag fann hos Candela. Ny "karriär" på gång alltså......virkmästare.
Nää, allt köper jag inte, där på Candela. Den här var bland det fulaste jag sett på länge, så den fick va' kvar. 
 
Teknikern arbetar och jag dokumenterar......
 
Det "nyfödda" bläckfisk-syskonet.......
 
 
 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0