En annan dag.....

,,,,men med lika fint väder som igår. Annandag påsk och sista dagen att bestämma över sin tid för den här gången. Imorron är en annan dag och först blir det skolan, sen en tur till Alingsås för anställningsintervju. En liten nätt tripp på 28 mil totalt.
Idag har jag serverat maken frukost på sängen och det sängbord jag införskaffat passade även väldigt bra som datorbord till vår lilla dator. Han behövde alltså inte kravla ur sängen förrän framvid lunchtid och fortfarande går han väldig illa, samt nyttjar Ipren som hjälpmedel.
Själv startade jag med en tur till Fagersannas affär för inköp av bröd och sen intog jag min frukost på samma ställe som igår, på vår soliga trapp.
Därefter dags att förbereda middagen, som idag blir asiatinspirerad kycklinggryta. Har även dammsugit och skakat av vinterdammet någorlunda ute i glashuset.
Änderna återkom i förmiddags och fick vårt gamla bröd. Denna gång lämnade de inget visitkort på altanen, låg bara en stund och sov nedanför mitt "datafönster" innan de återvände till sjön.
Trots det vackra vädret, ska jag nog titta på en Jane Austen-film klockan 15.00: "Förnuft och känsla". Har sett den flera gånger förut, men tänkte förena nytta med nöje och fortsätta sticka på den tröja jag startade igår (till en liten Karlsborgstjej).
Hinner nog kratta klart grönsakslandet först också, om jag slutar ljuga nu........
Middagen puttrar på spisen och jag hann göra årets första rabarberkräm och det är fortfarande gott om tid tills filmen startar.
 
Här ligger dom i skuggan och sover på maten...
 
Hyfsat till lite i glashuset
 
Nykokt rabarberkräm, den första för iår.
 
Syns inte ens att jag har tagit några...... 
 
Gräslöken är ätfärdig och självsådda palsternackor sen förra året har kommit upp, i rak och fin rad dessutom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0