Krax, krax "kråka"......

....ja ungefär så låter jag idag, kan kraxa ikapp med kajorna. Inte lika mycket snuva, men en aning hosta och som sagt ett något annorluna röstläge.
Solen skiner på och det är säkert jätteskönt ute, men några större utflykter lär det inte bli iallafall. Jag känner mig ganska hyfsad om jag sitter still, men så fort jag rör på mig lite och försöker uträtta något (typ laga mat) blir det ganska svettigt per omgående. Funderar nu på om jag måste anmäla ytterligare en dag för att "komma i form" .
Avvaktar nog iallafall till framåt eftermiddagen med beslut i frågan, för det kan gå.....
Första april, är det värt att skicka in sin aktivitetsrapport idag tro, (då sitter man ju still iallafall) med risk för att den kan bli betraktad som ett skämt. Men Arbetsförmedlingen är ju helt humorfri i sin utövning, så det är nog långsökt att befara nå't sådant.
Å andra sidan, om man läser allt som skrivs om tokigheterna i hanteringen, kunde man nästan tro att det var första april stadigt, på både den och andra myndigheter. Det hade i så fall varit en "logisk" förklaring till saker som egentligen inte borde vara sanna, men tråkigt nog är det.
Ska dock försöka vara snäll och seriös eftersom jag för närvarande har en mycket bra handläggare och de växer inte som ogräs direkt.
Åkte med maken, då han skulle in med min/vår bil för byte till sommardäck och testade om jag orkade något. 
Nu är väl kanske inte ett kort besök på second hand någon riktig värdemätare på orken, men tillräckligt iallafall för att sätta väckarklockan för skolgång imorron.
 
Senaste tillskottet i "stickfamiljen" storlek ca 4-6 år.
 
Kvällsmat: Tacosallad med kebabsås (funkade det också).
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0