Nä, det gick ju inget bra.....

Beslutade imorse att åka ner till Hjo, för besök hos mor och syster. Mor behövde lite cash och syster skulle informeras om att nu är det på gång med hennes bredband. Igår kväll beställde vi (sonen) grejer och i förmiddags ringde jag Telia om abonnemanget.
Mötte även idag sonen i hallen påväg att utnyttja fäderneshemmet, dock var hans första prioritering "skattjakten" på medicinen. Han fick nämligen penicillin för den trasiga tanden, i väntan på utdragning om nån vecka.
Men inte fanns den kvar här i huset, så han fick vända hem igen. I bilen påväg till Hjo, ringde han för att ta mig till lethjälp i bastun, men han fick åka åter till Fagersanna för vidare sök själv. (I en kasse i bilens bagage återfanns objektet så småningom, fick jag veta då jag kom hem.)
Först till mor med lite pengar att bekosta förestående klippning och lite annat. Där fick hon se bilder på nya barnbarnsbarnet och var väl hyfsat intresserad, men.......
Hon var lite orolig för att missa lunchen för egen del, så jag fick köra ut henne till bordet. Äter gör hon iallafall med god aptit.
Nästa anhalt syster och det var väl sådär, där också med intresset för bäbis, men vi diskuterade även kommande bredband och andra investeringar. Hon har börjat titta efter ny cykel, då den hon har behöver ersättas på grund av flitig användning och samma gällde TV och dvd-spelare.
Här kommer sonen få göra en insats till, vad det gäller elektronikprylarna.
På hemvägen i det vackra vädret, stannade jag till hos Hem&Hobby och en liten kasse blev resultatet.
Sonen var i full gång att organisera våra verktyg i förrådet och hans far kan ju fortfarande skylla på ryggskottet, för att slippa vara med. Det är tydligen seglivat den här gången. 
Middag blev äten och sen började Liverpool-matchen, men tyvärr saknas anledning till firande efter slutsignal. Nu blir ju avslutningen på serien oliiiiidligt spännande bara för att de förlorade idag mot Chelsea.
Men vi håller tummarna, jag och alla andra "Reds"-fans..... 
"You'll never walk alone, walk on, walk on ......."
 
Du kanske är stor, men jag är större och vår mat rör du inte.....
 
Stadsparken i Hjo "badar" just nu i vitsippor.
 
Sonen är "handy" på mycket.....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0