Promenad i Stockholm och ryggskott......

Igår eftermiddag ville bröderna Bus göra nå't, till exempel gå på promenad i det vackra vädret. Båda ville hänga med morfar, men efter att ha dragit lott så fick lillebror "högvinsten" morfar medan storebror fick nöja sig med mormor som sällskap.
Men med facit i hand så var ingen av bröderna missnöjd med arrangemanget. Morfar och Joel gick till Hammarbyhamnen och fikade på en båt. Jag och Leo gick ner till Gamla sta'n och köpte varsin megaglass, som vi åt medan vi tittade på Djurgårdsfärjorna och sedan även avfärden för Ålandsbåten Birka och Vikings stora skepp som gick samtidigt.
Sen var det hög tid att ta sig hem till köket för Inga behövde ett handtag med påskmaten.
Framåt kvällen åt vi så Jansson med diverse tillbehör och missade merparten av "Let´s dance", men vi vet vem som åkte ut iallafall. (Det är ju huvudsaken)
För att alla skulle få sängplats för natten, lånade vi en lägenhet av bortresta vänner till de nyblivna föräldrarna och maken, (som på sin promenad ådragit sig ett ryggskott då han reste sig från caféstolen) haltade iväg med möda nerför alla trappor. Dock fanns hiss på övernattningsstället som tur var.
Det visade sig sen att nå'n säng behövde han inte, det fick bli soffan och halvsittande sovning. Ny dag och det är fortfarande väldigt besvärligt att förflytta sig, så vi får förkorta vistelsen och dra oss hemöver ikväll. 
Vi får se om vi kan göra nå't under da'n, för vädret är perfekt.
Det gick iallafall hyfsat att ta sig uppför trapporna tillbaka till familjen alldeles nyss, så vi får se......
 
Storebror betraktar Ålandsfärjan....
 
...innan vi köpte glass....
 
......och gick tillbaka för att se avfärden.
 
Påskafton visade sig från sin bästa sida och våren är i full gång.....
 
....medan nytillskottet tar sig en tupplur....... innan maten.
 
...och lillebror övar akrobatik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0