Valborg.......

och kungen fyller år, men det firar vi ine så hårt här i Fagersanna. 
Fick ånyo prata med doktorn och han tycker jag ska "knapra" cortison en månad framöver, då jag helt klart känner mig bättre vad det gäller rörlighet. Sen blir det ett litet blodprov igen och så får vi se. Armen kanske är lite bättre dessutom, annars skulle jag "ragga upp" en sjukgymnast för konsultation om det inte släpper.
Nu uttryckte väl inte han sig riktigt som jag återger det hela, men instruktioner och råd löd ungefär så.
Skolan är också avklarad för den här veckan och nu är det förberedelser inför stockholmarnas ankomst som gäller.
Frågade nyss här på sociala medier när de beräknar landa och vad som önskades till middag.
Föga överraskande var väl svaret: "Ingen blir nog ledsen, om det blir mormorsbiffar" och eftersom jag har förmågan att se in i framtiden, var ju redan en ordentlig laddning  köttfärs redan inköpt. Bara att starta tillagningen då alltså...... vilket alldeles nyss blev färdigt.
Behöver nog "städa" efter herrarna som badade bastu häromdagen och bära tillbaka alla prylar som jag plockade ut därifrån åt dom. Eller kanske Inga inte har nå't för sig.....
En del är loppisprylar som saknar ordentlig förvaringsplats (i väntan på avyttring), men det är lika mycket leksaker och annat som måste undan, så det går att sova därute.
Lika bra att ta tag i det direkt, ska bara sätta tvättmaskinen i arbete och lägga maken i badet för att testa jaccuzzi-massage på det motsträviga ryggskottet.
Paus alltså..... 
Ja det var väl inte det smartaste att göra med armen, men nu är det hyfsat iallafall och under tiden kom det lite regnstänk, men det verkar inte bli så mycket, har redan slutat.
Nu blir det fåtöljhäng........och kaffe.
 
På hemväg förbi sommarstugorna, Valborgsflaggan hissad.....

.....så även hos alla grannarna.
 
I min trädgård kvittrade pilfinken för gullvivorna, från balj-kanten.....
 
och i köksfönstret sitter min fina kanin från Sörgården.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0