Dom åker skridskor på sjön......

...vilket jag tycker verkar en aning vågat. Bara tre dagar sen isen lade sig och nu är vi inne på andra dagen med plusgrader och isen ser sådär mörk ut, som den gör då den är påväg att smälta. Än har dock ingen ramlat i och dom är ganska många, så det kanske är ok med hållbarheten.
Hursomhelst så sitter jag på första parkett.....
Nyårsafton, ja vad ska man hitta på? Ingenting troligen och direkt efter tolvslaget blir det "bingen" för min del, då jag börjar 09.00 imorron. Så är iallafall planen, men med allt som hänt på sjukfronten den senaste tiden, vet man väl aldrig riktigt säkert om det är slut på negativa överraskningar nu. Hoppas kan man ju alltid förstås.
Igår eftermiddag var jag på en liten shoppingrunda i centralorten. En hummer inköptes (till extrapris) med hjälp av det alldeles färska ICA-kortet. Den är tänkt att bli nyårssupé för två. Sen tittade jag in på rea hos Family House och hittade lite till äldsta barnbarnet. Han har växt ur det mesta av sin "garderob på landet", men nu är det påfyllt en del där. Förr&Nu hade också rea....på julsaker och där fanns några småprylar för framtiden, som fick följa med hem.
Solen skiner idag, vilket uppskattas (även sett härinifrån datorn) och jag vill passa på att önska ett Gott Nytt År till alla som läser mina ljug.
Nu blir det inget förrän vi har vardag igen, då "ljugerskan" ska jobba helgpass (om som sagt allt går enligt plan).
 
Nyårsaftons morgon.....
 
Förmiddagsaktiviteter på svag? is......
 
Gårdagens fynd för en tvåhundring.
 
Gallerian i Tibro önskar som synes, GOD HELG ....så gör även jag.
 
....men hur anrättar man en sån här då?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0