Fredagsfika.....

..... med kompisen fick det bli under förmiddagen "istället för" lunchrast. Inte direkt nyttigt kanske, men gott kan meddelas. Medhavd lunch kunde sedan ändå ätas på boendet i samband med deras måltider.
Lite stick- och virkstund hann vi också med, där ett färdigstickat mobilskydd blev monterat och klart. Sen var det åter dags att ge sig ut på byn, skickad att inhandla fredagsmys (chips och dricka).
Vi började titta på Idol-finalen men övergick sedan till en film, så inte förrän idag på hemväg hörde jag i bilen hur det hade gått.
En tur till second hand och därefter var jag klar att styra kosan hemåt. Mötte maken i dörren, då det var dags för honom att återvända till Sporthallen och futsal-cupen som Fagersanna IF alltid anordnar såhär års.
Bara att kavla upp ärmarna och fortsätta jul- och paketstöket, en stund då.
Ikväll är det ju "så mycket bättre" att se på TV och något nytt engelskt kostymdrama, fortsättning som spinner vidare på Jane Austens "Stolthet och fördom", nu i nån slags deckarform.
Vi får väl se........
Ikväll blir det också att sätta en kexdeg, för bakning under morrondagen och mobilen fortsätter att pipa om fler arbetspass, inte mycket kvar av jullovet från skolan där inte. 
.......men "greser s'a ju ente ha roli't" så bara att bita ihop som vanligt och inga förbättringar finns i sikte på fas 3-fronten heller. Allt detta i "fas" med regeln om alltings jävlighet alltså. 
Då är det ju tur i oturen att man iallafall trivs med arbetet som som piper på kö i telefonen.
 
Mycket god fika hos Vill-anns.......
 
....och Tbros Galleria har fått sig en ansiktslyftning.
 
Ostbågar kvalificerar sig också till "fredagsmys".
 
Visst är hon väl ändå bra snäll, den där Inga......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0