"Hur mycket hosta finns det i världen..."

Det är inte utan att jag börjar undra lite över detta, då träningsvärken i magtrakten har börjat smyga sig på. Idag fanns det också behov av att åka till centralorten, i ett akut julklappsärende.
Så vi drog iväg, både maken och jag, för att snabbt få ordning på den uppkomna "situationen". Det var även nödvändigt att bunkra upp lite mera hostmedicin. (Får hoppas att det hjälper snart.)
Sen har vi även en situation på elementsfronten, då det skulle ta extra dagar innan nytt (förhoppningsvis helt) exemplar kommer, då det inte fanns i lager hos leverantören. Inte så många dagar att vifta på snart, då julgästerna dyker upp helgen före helgen. 
När vi ändå var i "storstan" Tibro och jag passerade fiskaffären på min väg till Apoteket, blev det varsin räkmacka att ta med hem som kvällsmat.
Visserligen vann jag hela 21 kronor på Lotto igår, men behöver allt tröstäta lite. Hosta och slem förgyller inte direkt tillvaron och ger föga tillskott på energi. Ser alltså fram emot kvällsmat och sen får vi se vad dumburken har att komma med......
 
Ägnade mig igår åt att rulla köttbullar.......
 
....och att baka småkakor, i väldigt blygsam skala. Bara för skojs skull ungefär.
 
Medan maken tankade bilen, tog jag kort på Förr&Nu:s adventsstake däruppe på taket......
 
.....och tomtarna skyltfönstret.
 
Den ser väl ätbar ut? ...och nu är det snart dags att prova, om så är fallet! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0