Ibland undrar man.....

....vart tiden tar vägen. Idag är en sådan dag, då det är hela trettiofem år sedan jag fick mitt första barn. Vad hände? Det var ju nästan som igår ju, eller (ok då) förrgår kanske.
Sen tenderar förmiddagarna att bli lite korta dessutom, vad nu detta kan bero på. Kvällarna blir dock desto längre, har jag märkt. Igår var det ju småkronorna igen vid sen timma och dom är ganska roligt att titta på. För på juniornivå i ishockey händer det lite mer och resulterar i målrika matcher. Nu vann de igen också, vilket ytterligare är en bidragande faktor, för att bibehålla mitt intresse.  
Vad händer annars idag då? Inte mycket mer än att "chilla" och hosta "framgångsrikt" med den nya medicinens hjälp. Känns att det händer lite nu när man "tar i".
Förhoppningen är också att jag ska vara ok för arbete på torsdag/fredag, vilket vore ett bra sätt att starta det nya året på. 
Temperaturen ute har blivit "varmare" och rimfrosten på träden försvinner sakta, då det har passerat noll och nu ligger på plus-sidan. Inga problem i min värld om snön försvinner. Det var väl bara synd att den inte hade kommit då barnbarnen var här, då hade det ju varit nå'n nytta med det.
Sen en annan sak, samma varje år: Varför får man alltid något/några julkort från nå'n man inte skickat till? 
Nu ska jag göra en lista med alla ankomna kort för iår, så får vi se nästa jul om det upprepar sig.......
Efter att jag fyllt på läckerheter till "våra flygande vänner".
.
Någon "spontaneldar" ris vid sjön......
 
Besök av koltrast vid Fågelrestaurangen......
 
......och en del andra arter.....
 
Dom äter med god aptit, vad som serveras.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0