Mera hostmedicin......

Ringde imorse till vårdcentralen, för att få komma och kolla upp sjukläget. Fick tid vid ett och vi gjorde en gemensam resa till centralorten, maken och jag.
Medan jag var hos doktorn, åkte an runt och uträttade en del småärenden. För att sedan återförenas med sin fru, lagom till att hon hunnit in till receptkön på Apoteket.  
Fick en annan sorts hostmedicin utskriven och inga tecken på lunginflammation längre, men mycket slem som behövde upp. Denna gång togs även prover och de var ok.
Nästa anhalt Pressbyrån och förnyande av Lottot, samt inköp av ytterligare en bingolott, till nyårsafton. Vi vann en lott vid uppesittar-spelet och den lilla travvinst som blev på andelsspelet räckte precis till bingolott nummer två.
Så nu kör jag ensamspel på nyårsafton åt "klan-bolaget", så får vi se om det blir nå't.
Maten hade börjat sina i kylen, så en snabbis på Netto fick det också bli, varvid vi köpte fläsk. Så nu har vi festat på "lökadopp". Mer fläsk finns kvar, för maken att bjuda på fläskpannkaka inom de närmaste dagarna kanske.
Det kom ett paket från USA och lite fler julkort, med posten idag.
TV-kvällen är planerad och ser ut som följer: Husletarprogram i solen på åttan klockan sju, "Mapp och Lucia" på SVT2 klockan åtta och därefter Liverpool-Swansea på Viasat fotboll vid nio.
Känns som en bra plan, hoppas den håller och leverar till belåtenhet......
 
Snart hemma igen efter "utflykten".......
 
....bara svänga vänster nu......
 
....och så skickar vi maken till postlådan, i skymningen.
 
Thank you, Cintados.......
 
Fika! Spanska jordgubbar från Netto och mintchoklad från Chicago till kaffet på maten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0