Slut med.......

....penicillinet, nu får vi se hur det går. Känns som att det fortfarande finns en del kvar som borde väck, men får väl avvakta nå't dygn och se hur det utvecklar sig.
Fortfarande kallt och isen på sjön breder ut sig alltmer. Idag är det dessutom ett lätt dis. Rejäl sovmorgon blev det och halva da'n har nu redan passerat. Engelsk fotboll finns att glo på på TV, men ingen Liverpool-match, vad jag kunde se i tablån. 
Vad Inga bjuder på till middag är fortfarande en väl bevarad "hemlighet". Vi får se vad latmasken orkar tillreda så småningom, då resterna är slut och det måste börjas om från början, så att säga.
Tvättmaskinen har fått ledigt denna dag, men lite rena högar kvarstår, som ligger och ropar på assistans att få komma till ro.....
Kompisen ringde och anmälde en snabbvisit på sin väg hem från barnbarnen. Så nu har vi avverkat en fika vid köksbordet med prat, under en timmas tid.
Bacon och ägg med lite stekt potatis var vad huset bjöd till middag idag, fantasifullt så det förslår.
Nu sitter jag i telefonkö till sjukvårdsupplysningen, för rådgivning angående avslutad medicinering, men är ju fortfarande inte helt ok. Där tyckte dom att jag skulle ta kontakt med vårdcentralen imorron, för en check-up på läget och dricka mycket varmt.
Jahaja........
 
Gårdagens fiskgratäng fick godkänt.....
 
En liten öppen "pöl" finns det kvar på sjön, dit fågellivet för närvarande är koncentrerat.
 
.....och en halsduk har det blivit sen igår.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0