Alingsås nästa.....

....för Alla Hjärtans- weekend på Grand Hotel i nämnda stad. Vi reser med Happydays.se, specialister på bilsemestrar, både här hemma i Sverige och nere på kontinenten. Nyttjade dom i våras också, då vi var i Karlskrona. Det var bra och välordnat och vi både hoppas och tror att detta blir så också.
Igår hade vi som sagt besök av den yngre bonusdottern med barn och sambo från Göteborg. Trevlig samvaro, god mat (sa dom) och lite kaffe med glass och jordgubbar på det. Sen packade jag lite innan det var dags att försiktigt lägga ner det "mörbultade" nack- och axelpartiet på kudden, för lite sömn.
Solen skiner på alla hjärtans dag, det var iallafall en bra början och sen är gymet avklarat, duschen gjord och medaljerna fördelade till belåtenhet, i längdskidåkningens 15 km.
Nu ska vi bara packa klart och sedan förflytta oss till Alingsås över helgen.
Framme på destinationen First Grand Hotel och vi är inkvarterade i ett rum med två 120-sängar, varsin morronrock och varsin mysfåtölj. Därtill finns även två TV-apparaten, bord och fyra klädda stolar, samt en choklad & fruktbricka som välkomstpresent. 
Vi har tagit en kort promenad till Ljungbladhs café, där fikat ingick i vår vistelse, nu ska vi bara hämta våra "complementery glasses" med öl och vin, provligga sängarna och titta på...... "På spåret". 
 
Här är alla gästerna från igår kväll, strax innan fortsatt hemfärd.
 
Vy över Örlen, påväg hem från gymet....
 
 Del av "energiskogen" på Varaslätten.
 
Anlänt till målet, maken ska parkera bilen medan jag orienterar mig i rummet....
 
...som är ca 40 kvadrat (plus hall och badrum) med utsikt åt två håll, mitt i centrum.
 
Allt som blev kvar av lingonbullen....
 
En idyllisk innergård vid gågatan i skymningen.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0