Belgiskt besök........

....på Inredia idag, där jag nu befinner mig sen en dryg timma tillbaka, för se idag jobbar hon, hela da'n!
Har precis "installerat mig", fått igång tekniken, öppnat huset och druckit frukostkaffet.
Nu ska jag ägna mig åt att öva lite på manuset till guidningen i eftermiddag. Två gånger ska jag dra samma sak och vi får se vad gymnasie-eleverna från Belgien tycker. Nu är de väl säkert artiga och kanske inte sådär "special"-intresserade av just det jag ska berätta om, men någorlunda förberedd är det ju alltid värt att vara.
Vid ett spontanbesök av en företagare från Göteborg nyss, fick jag förmånen att få berätta lite mer om Inredia och han, (som alla andra besökare jag har pratat med förut) var imponerad över hela konceptet, med idé och utförande. 
 
Ja då var båda guidningarna genomförda och det gick väl sådär (för egen del), åhörarna var som jag förmodat artiga och snälla, men det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig........
Inte helt lätt att låta bli att läsa innantill, tala tydligt, (på engelska) och vara intresseväckande samtidigt. Men å andra sidan om man inte utsätter sig för övning, kan man ju inte förbättra sig heller.
Sista gruppen är fortfarande kvar i huset på egen rundvandring och förhoppningsvis kommer de att minnas något av Tibro och dess historia. Om inte annat, så fick de ju i alla fall sitta i "den berömda trappan" en stund.
En av grabbarna var imponerad av den justerbara sängen i en av utställningsmontrarna och frågade vad den kostade. Han kände att han verkligen behövde en sån, sa han.
Har även hunnit sticka en bra bit på de tröjbeställningar jag (via Facebook) fick igår kväll.
Nu får jag strax varva ner med en kopp kaffe, den andra för dagen. Sen återstår ytterligare några timmar till stängningsdax, men de lär gå ganska fort tror jag.....
Maken kommer och hämtar, då han har "fått låna bilen" idag, till mer idrottshistorie-letande på lokaltidningen i Skövde.
Hemma igen och nu börjar jag känna mig trött, det är väl ett typiskt tecken på att man börjar "koppla ner", eller?
Somnar säkert direkt då jag sätter mig vid "burken", mitt i stickningen.......
 
Min utsikt under dagen idag, förutom dataskärmen då förstås.....
 
....och andra sittningen, med ekonomistuderande elever, från Brügge i Belgien.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0