Födelsedagspresenten......

....fick jag redan imorse och den har varat hela långa dagen. Vaknade nämligen med migrän, vilket dock innebar en väldigt bra orsak till att skippa gymet idag. Man ska ju alltid se det positiva i allting, eller hur. 
Det har ändå gått hyfsat under skoldagen och därefter följde lunch hos en kompis, samt en stillsam promenad som efterrätt.
Maken hämtade mig på hemvägen från Lidköping , där han tillbringat dagen i något arkiv (förutom då han var och åt tai-buffé). Han hade också hunnit ta en sväng in på Jula, där han köpte en tigersåg till mig?! (not).
Men även blomsteraffären fick ett besök och jag har fått en bukett med bl.a. gula rosor.
Nu var väl inte dagens stora nyhet min födelsedag precis, utan ett annat födelsedagsbarns namngivning är det som diskuteras livligt i media just nu och säkert hela kvällen. Leonore "stal showen" så att säga.....dock ännu lyckligt ovetande om uppståndelsen.
Nu ska jag se om det går att få bukt med och avsluta mitt eget firande. "Enough is enough" som dom säger i mitt favo-land.
Ska se om jag hittar nån mat som funkar då jag fortfarande är en aning illamående och ska även prova med lite piller igen.....
Därefter kan jag ju titta på nyheterna......
PS. Sonen har äntligen fått en fast anställning, tog bara åtta år för arbetsgivaren att komma fram till att de hade behov  av honom (på halvtid!). Han har som sagt jobbat där varje dag under hela denna tid och oftast mer än dessa 50 %. Ja vad annat kan man säga, än att det är bättre sent än aldrig kanske......
 
Fick detta lite tidigare i veckan av kompisen, hälsar & tackar att churrosen var helt ok!
 
Dessa kom igår (tack faster, men det blev tyvärr inga vinster)
 
På promenad i sakta mak......
 
.....kan vårtecken skymtas....
 
...både här och där.
 
Fågelholken i kompisens trädgård.
 
Vackra blommor från maken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0