Ny månad, mera snö.....

Då börjar vi på februari månad idag och januari slutade med en onödigt stor mängd snö, ovanpå de existerande, väl tilltagna högarna av redan anländ sådan. Nu börjar det bli ganska ordentliga vallar utmed vägkanterna och även på vår baksida.
Vi har en alldeles "nyanlagd" rutschkana för änder i anslutning till småfågel-restaurangen. De har inte provåkt den ännu, men jag har sett hur de kanar nerför slänten då de fäller in benen i fjäderskruden för att relaxa, så förutsättningarna finns för "lajbans i Bergsbacken" om de bara kommer på tanken.
Inte helt lätt var det att ta sig upp för gårdsplans-lutningen med bilen, trots dubbdäcken spinner det direkt. Till slut gick det iallafall, men en och annan grop blev det på köpet....
Har varit den vanliga lördagsrundan och handlat lite nyttigheter på second hand, där jag även sprang på bonusdottern vid skohyllan. Det är där hon gör sina mesta fynd i denna affär. Sa att jag kanske skulle komma förbi och ta en kopp om inte kompisen jag tänkt besöka var hemma.
Det blev fika i Hörnebo och en god chokladmuffins till kaffet, innan jag vände hemåt och fick ett snabb-besök av syster med assistent som hade en del papper att leverera.
Nu är det bara att invänta schlagerfestivalen och som förrätt till denna hade jag tänkt mig en storvinst på Lotto. Ingen dum planering av lördagkvällen, känner mig ganska nöjd med den.
Dock är det bara eftermiddag än sålänge, så en vända vid spisen för lite experimenterande i matväg följt av Premier League-fotboll kan väl få tiden att gå och så fick jag ju en hög med papper att plöja igenom...... 
 
Då var det matdags igen.......tycker vi ialllafall.
 
.....vi väntar.....
 
Hörnebofiket, men vad har hänt med yngste sonens bil? Har den badat i snödiket, månne........ 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0