Organisationsgnissel och relationer....

Idag var det dags att ta lite blodprover på fastande mage och jag åkte i god tid till Vårdcentralen för att göra så, innan jag hade massagetid inbokad. Med en macka väntande i bilen att intaga efter "tappningen".
Nu satt det en hel del personer och väntade, men ingen kölappsdisplay var igång, vilket jag tyckte verkade lite skumt. När det hade gått ca tio minuter och ingenting hade hänt, var vi några stycken som travade iväg till anmälningsluckan för att få besked i frågan. Hon verkade förvånad men gick och letade upp en sköterska, som fick sätta en väldig fart för att "beta av kön".
Vi fick ingen förklaring, men det visade sig att en del suttit och väntat i trekvart, dock inte jag. Nu blev det lite tight om tid till massören, så fick "messa" henne om eventuell försening. Smörgåsen fick ätas under körning, så den frukosten var ingen avkopplande måltid att starta da'n med (eller rättare sagt fortsätta en strulstart med). 
Lyckades iallafall vara hos henne bara fem minuter sen, så det blev ändå ganska ok. Lite avkoppling följde, men med rejält ont av de "hårda nyporna" på köpet. Bara att stå ut, för det brukar bli bättre efteråt.....
Nästa anhalt, lite kompletteringsmat för 8 personers middag till kvällen och åter ett besök i skoaffären. Där blev det inköp av sköna tofflor, som jag redan slitit ut ett par av och konstaterat (via internet) att den modellen var nog på utgång. Bäst att slå till alltså, medan tid var om än inte i den färg jag velat ha.
Kompisen hade dukat upp brunch och där satt vi och tjatade en bra stund, analyserade och löste de flesta tänkbara relationsproblem som där finns. Tänk vad man kan åstadkomma med kommunikation och samsyn. Dock förtäljer inte historien om vi varit lika framgångsrika i resultat, med olika åsikter från början. Men, men......
Vi gjorde en gemensam raid nere på Hemkompaniet och gick därifrån båda två med varsin kasse grejer som vi inte visste vi behövde, innan vi äntrade affären. Men billiga fynd gjorde vi allt.
Hemkommen och dags att tagga upp, maten står på spisen och gästerna har väl ungefär trekvart att göra innan de står på gården. Dags att sätta på ugnen kanske och pastaskruvarna, snart. 
 
Från gårdagens parkering på Sandtorget i Skövde, med utsikt över min gamla skola: Helenaskolan.
 
Efterrätt på brunchen....
 
Efterrätt ikväll (jordgubbar denna gång)....
 
I väntan på gäster.....
 
med focaccian färdig för värmning.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0