Plusgrader......

Heja, heja bort med snön.....
Det droppar en del från taket och snart, snart är altanen isfri (med lite skyffelhjälp). Dock uppstod det ett litet missförstånd med den and-liga populationen. De trodde helt klart att det var för deras skull här skyfflades undan is.
Så här gäller att "vara tydlig".... (som om det skulle hjälpa)
Nåväl även solen hedrar oss med ett besök, värm på bara!
Har ägnat någon timma åt att plocka ihop "överskottet" av stickade kläder och lite annat till två kassar jag ska passa på att lämna ifrån mig på torsdag, till ett ställe där de distribueras vidare till flyktingar i närområdet.
Kanske jag får möta mina stick-alster på byn, vem vet? Men bättre det, om det värmer någon (som avsett) än att det hänger "på vartannat här i hemma-affären".
Ska även kolla över och lämna in några fler tröjor till Rebdesigns affär, får försöka åstadkomma "lite jämn spridning" på hantverket, då det börjar bli som med ändernas antal....lite för mycket.
Börjar nu bli dags att tänka på middagsmat och där är det stiltje totalt känner jag, så det blir dagens utmaning.
Dagens utmaning antagen och utförd. Det blev ugnsgrillad lunchkorv med "fetaostsallad" och det är ju mat dä' mä' om än ingen vedertagen söndagsmiddag.
Maken gav sig ut på en "halkrunda" och jag satte mig i solstolen i glashuset med en bok en stund, dock inte iförd bikini direkt. Tog mig sen an lite snö som var kvar på altanen och fäste den nya kärven i granen till småfåglarna.
Men då det är tämligen höga drivor alldeles bredvid, kommer säkert "Andligan" att förse sig imorron och riva ner den, ax för ax.
En god kopp kaffe på det och nu går snart solen ner, himlen är randig i ljusrosa.......
 
Kolla! därinne är det alldeles rent och torrt!
 
Flera plusgrader ute och nästan tjugo inne......idealiskt (såhär års iallafall)
 
Utsikt från en solstol, mitt i vintern!
 
Solen börjar bryta igenom.....
 
Påfyllning (så länge det varar)
 
Himlen är ändå blåmelerad, där ovan Strandstaden....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0