Rivstart....

...på dagen med en banan till frukost och sen var det bara att "bita i det sura äpplet" och bege sig in till gymet i väg-slasket. Ska villigt erkänna att det tog emot, men har man lagt upp en plan så har man.
Det var några till som ägnade söndagsförmiddagen åt gymnastiska övningar med hjälp av maskiner, så helt allena var jag inte. Men det var ingen trängsel direkt.
Väl hemma igen, kunde jag konstatera att maken inte hade rört på sig särskilt mycket. Det där med att pensionärer är uppe i ottan, kan vi ta död på direkt, iallafall i det här hushållet. Och om jag så småningom kan sälla mig till denna grupp, blir det ingen ändring på den saken...
Men inte störde det mig och riktig frukost smakade så småningom bra, efter dusch. Den blev ganska lagom att inta framför TV:n och samtidigt titta på skiathlon, med bra svensk-resultat för andra dagen i rad.
Det föreföll som om solen skulle komma på besök ett tag, men det ser ut som om den ändrade sig och reste nånannanstans istället (eller så har även den tagit sovmorron, kanske ännu värre förresten gått i ide).
Hittade lite lax i frysen så det får det bli till middag,  med riktigt potatismos (inte pulvermos).
Sen får vi se om dumburken får sällskap av stickande tant resten av dagen/kvällen, möjligheten finns helt klart.
Inte så många konkurrerande aktiviteter i omlopp.
 
Lägesbild den 9 februari 2014 i Fagersanna.....
 
Den här är det väl också läge att skylta med, efter 5-1 igår mot Arsenal......
 
Till sist en middagsbild i brist på annat intressant att "fota"......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0