Tröjor och andra aktiviteter.....

Då jag tillhör den skaran som helst ligger i framkant med "måste-göra-saker", tog jag morgonen till att fixa iväg den första obligatoriska Aktivitetsrapporten till Arbetsförmedlingen.
Även om det är tämligen formellt uppstyrt med inte helt överensstämmande rubriker, till att rapportera in det man gjort "för att lösa sin situation", så fungerade tekniken utan bekymmer. Den här gången iallafall.
Sen återstår ju att se om det finns mallar som läser av och slår ner på de aktiviteter man företagit sig och spottar ut "varning" till handläggaren att detaljgranska, för det verkar otillräckligt.....
Ja man vet aldrig hur det är upplagt och om de letar efter anledningar att ytterligare trycka till individen som otillräcklig....sådär i största allmänhet bara för att jävlas lite till.
Verkar det som att jag har dålig tilltro och är överkritisk....sådär i största allmänhet till hela etablisemanget? Ja då tolkar Ni nog mig ganska bra.....
Förutom detta utomordentliga nöje, har jag serverat den Andliga populationen dess lunch. De lyste länge med sin frånvaro. Men då jag var nödd att öppna altandörren för att vädra ut lite "ugns-användning" som brandvarnaren inte gillade, kom de "en masse".
Det var inga dramatiska saker utan vanlig matlagning, grillade kycklingfiléer bara.
Har även gjort iordning ett gäng tröjor, som ska få åka på utflykt till Rebdesign ett tag och toasitsen (den ena varianten) passade som hand i handske. Ska svänga förbi och byta den andra till samma, så är den saken också avklarad, innan second hand får en tisdagsvisit.
Ska bara renovera mig lite så jag kan lämna hemmet utan att skrämma slag på medmänniskorna. En del kanske blir rädda iallafall, men då har jag ändå gjort ett försök..... 
Åter efter utflykten till centralorten, alla uppdrag utförda och några kassar innehållande diverse varor med hem. Nu stundar snart dumburkstittande och en early night....... ambitionen finns iallafall.
 
Här är vi.....har du saknat oss?
 
Här är de små tröjorna som åkt på "semester"....
 
....och här de lite större.
 
Kvällsmmmmmmmat........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0