Då var det klart......

Rundvandringen på Lärcenter vid Fågelviksskolan i Tibro slutade med ett "kontrakt" om fas 3-placering med start den 17 februari. Har träffat min nya handläggare och honom kände jag lite redan innan, samt fick omedelbart gehör för mina idéer om att i sammanhanget starta någon form av "språkcafé". Nu är det egentligen bara praktiska detaljer och "motvalls kärringar" i beslutandeställning, som skulle kunna sätta käppar i hjulet.
I dagsläget ser det iallafall ganska positivt ut. Visserligen inget "riktigt jobb", men i min värld ändå en någorlunda vettig sysselsättning, att vara behjälplig i svenskundervisningen/integrationen för/av invandrare. 
Hur det går framöver visar sig......
Efter detta morron-möte och en del ärenden på byn, var det så dags att åka hem för middag och ta nya tag till nästa tur. Det är ju tisdag!
Nu var det inte bara second hand som pockade på besök, utan även en bok som skulle hämtas åt maken, en snabbtitt till Rebdesign för att kolla läget och en tur till Hörnebo med en blomma och fika (semlor), då bonusdotterns gamla mormor gått bort i dagarna.
Nu är jag åter hemma och det blir väl sittning vid dumburken så småningom. Vet inte riktigt om det finns nå't vettigt att se på, men sätter mig väl där iallafall.
 
Mulet och snö inne i Tibro......
 
....mulet, moddigt och snö hela vägen hem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0