Dag två....

.....startade strax före nio med ett telefonsamtal till handläggaren på arbetsmarknadsenheten, för att höra hur det har gått med förslaget på aktivitet jag lämnade. Men hon hade semester till nästa vecka, så då får väl jag ta det också, eller? Skickade iallafall iväg ytterligare en jobbansökan sent igår kväll. En till den redan ansenliga mängden som inte resulterar i någonting, inte ens besked om slutgiltigt resultatet av rekryteringarna (i många fall). Eller så kommer ett artigt avböjande med förklaringen att jag inte hade/har tillräckliga kvalifikationer.
Ohyfsat kan tyckas och det gör jag också, men lägger inte mer krut på det. Jag har gjort mitt iallafall och har nå't att redovisa..... (är det nån mer än jag som tycker/anser detta aaaningen märkligt?)
Och trots att jag inte har kvalificerat mig som pensionär (heller!), fortsätter jag oförtrutet att mata änder, så också idag.
"Mormor"-dokumentationen är i sitt slutskede och bara lite finjusteringar återstår, samt lite redigeringshjälp av den äkta pensionären, med "layouten".
Vi företog en mindre inköpsexpedition gemensamt till Tibro nu i eftermiddags, för att införskaffa prylar till duschens "ansiktslyftning". Det gick sådär, men en helt ny duschslang med munstycke investerade vi i, samt två olika tvålkoppar. Den ena för att hysa schampoot och den andra till just tvålen. Så får det bli....
Maken fick därefter göra ett "studiebesök" i mataffären och packa varorna och bära ut till bilen. Hemma bjöd Inga på festmiddag (dillkött) och nu "mekar" maken fast den sista tvålkoppen.
Ytterligare intressenter till soffan har precis anmält sig och vi får se hur det slutar, på måndag är det "deadline".
För övrigt kan jag inte låta bli att titta efter möjliga, billiga solresor på nätet, men det brukar jag få en släng av såhär års.....
Genomförbart? ja det blir en senare fråga..........
 
Bildbevis......att han var med,
 
.....och på "den nya duschen" med diverse tillbehör.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0