Dagarna tickar på........

 Då var strax dag nummer tre på det nya året till ända. Vad har jag företagit mig för nyttigt idag då?
Jo jag klev ur sängen i ganska hyfsad tid, kollade nätet och tidningen efter jobb som en lydig liten arbetssökande och sen korrekturläste jag Mormor-dokumentationen (12 sidor inkl. foton). Alla ändringar och justeringar på plats, så bara att avsluta projektet, vilket blir på onsdag i nästa vecka då det ska överräckas & skickas som pdf-fil till arkivarien i kommunen.
Har även ägnat mig åt "drömmerier" på Blockets uthyrningsavdelning utrikes, en stund. Därefter dags att ta tag i gym-besöket och återlämnande av icke fungerande duschrelaterade artiklar på Hemkompaniet. Kom precis då hon skulle stänga för lunch, så fick ta gymet före. Där jag idag invigde vattenflaskan som sonen förärade mor i julklapp, den funkade bra....
Åter till Hemkompaniet, svettig och vacker, men vad gör man inte för att fynda. Det blev en del med hem "som ersättning" för det som lämnades tillbaka, kan jag väl erkänna. Bland annat fixade jag lämpliga utrikes klappar, som är enkla att skicka per post och inte väger så mycket. (fina dukar)
Skulle sen titta på herrhandboll, Brasilien-Sverige och den pågår fortfarande i bakgrunden. Men det var det sämsta ett svenskt landslag presterat, på mycket länge i denna sport. Åtminstone första halvlek för den var urusel, noll i underhållningsvärde. 
Duschen är "invigd" efter upp-piffningen där och den var till full belåtenhet. Ikväll fortsätter väl sittningen i TV:ns tecken, med bl.a."På spåret". Vad morrondagen bjuder blir en senare fråga: Lottovinst modell stor kanske?
Får väl återgå till handbollen och se om de har ryckt upp sig i andra halvlek......
"Fat chance" säger jag bara, stryk blev det!
 
Här syns sex av de tolv sidorna om mormor.
 
Vattenflaskan är till belåtenhet....
 
Här är det mesta av dagens fynd, till mycket bra priser ska tilläggas.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0