Inställt.....

Ja så stod det i ett meddelande på telefonen när jag kom upp imorse, angående det obligatoriska, månatliga, personliga besöket hos Arbetsförmedlingen. Det så kallade "jobbrummet" blev alltså inte av i Tibro den här månaden. Då återstår bara frågan (som är mailad till handläggaren): Måste jag (och alla andra) nu åka in till Skövde nästa onsdag bara för det?
Ännu inget svar på detta, men skulle inte förvåna mig om det blir konsekvensen. Men vi anses väl inte ha nå't bättre för oss och vad arbetssökande tycker, (om både det ena och det andra här i världen) behöver ju ingen bry sig så mycket om. Det är väl bara gnäll......
Ja humöret är på förekommen anledning i topp (not) och inte behövs det särskilt mycket till förrän stenen i skogen får besök. 
Övriga göromål för dagen fick väl ändå kvarstå på agendan, så gymet (med ny entré, nytt omklädningsrum inkl. bastu som var igång) fick en visit av undertecknad och bilen blev snabbt och lätt besiktigad, då de hade en lucka just då jag kom, till Tibros nya bilbesiktning. Behövde inte beställa tid, fick det fixat direkt och med bara två trasiga glödlampor som anmärkning. Den ena är avklarad på macken bredvid, men får återkomma imorron för att få den andra bytt.(fanns inte i lager)
Till middag blev det kycklinggryta på rester från gårdagen, vilket inte föranledde några komplimanger till kocken.
Men det var väl väntat.......
Trots att Sverige fick storstryk och spelade dåligt merparten av gårdagens match, ska jag som sann supporter titta även idag, mot Frankrike. Kan nog bli stryk en gång till, men handboll är handboll och alltid värt att se.
Får väl försöka sova på saken och se om livet känns bättre imorron....
Men det är inte helt lätt att somna numera och morgondagen ska sen ägnas åt mer energi-åderlåtning, så jag vet inte......
 
"Down and out" ..... precis som den här träfiguren min far fick på sin 25-årsdag. (gjord av Åke Sandberg, Tibro)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0