Internetdag i snöyran.....

Sov gott ytterligare en natt, men inte lika roliga drömmar den här gången. Dessutom var det ingen som stod till tjänst med telefonväckning idag, så sovmorronen blev lite väl lång. Har antagligen tränat för mycket på att gå upp i tid, därav "bakslaget"!
Dock dammsuger jag lydigt internet efter jobb att söka och hittade sommarvikariat på Landvetter flygplats, de sökte kontrollanter. Det passade jag på att skicka in, då det skulle vara kul att testa arbete på flygplats. Men de anser väl mig för gammal som alla andra jag skickar ansökan till. Nu är det ju ingen som skriver detta som motivering till varför man inte "gått vidare i rekryteringen", men då man anses sakna kompetens brukar detta anges som skäl. Men eftersom man inte får åldersdiskriminera, kan man ju bara utelämna anledningen, till varför.
Det har inte snöat något mer i mina trakter men blåser rätt friskt, vilket gör att det som redan kommit som nederbörd, yr runt och skapar iallafall problem.
Så jag har troget suttit vid datorn den mesta tiden av dagen, tittat ut, matat andparet som hittat hit och bara fixat ugnsfalu till middag som avbrott.
What an exciting and glorious life I have.......
Men snart "smäller det" mot Kroatien, ser fram emot en spännande handbollsmatch och hoppas att det blir en sån också.
 
Ok, dukat bord ser vi........
 
.....då är det väl bara att lägga sig till rätta och hugga in då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0