Klockan är snart två.......

...och jag har precis druckit min första kopp kaffe för dagen. Det brukar inte ta så lång tid innan jag får i mig den, men idag blev det bara en yoghurt till frukost och sen agerade jag privattaxi till maken och "dumpade" honom i Sporthallen. Själv styrde jag kosan mot lördagsnöjet, second hand och idag lyckade jag "slösa" fyrtio kronor.
Nu betraktar inte jag det som "slös", men jag vet nå'n annan som gör det.
När detta nöje var avklarat fick mataffären besök och där blev det mycket dyrare.....
Solen skiner och det håller sig vindstilla, men inbjuder ändå inte till promenad då det är svinhalt och har man då en aning ont både här och där ger man sig inte ut under sådana förhållanden. Halka omkull? Nej tack!
Men jag har ju en massa papper att göra ordning på och roa mig med, för strykningen klarade jag av igårkväll så den finns inte kvar att förgylla dagen med.
Det landade just en flock änder, sisådär trettiotalet var dom nog, tills jag öppnade altandörren. Då decimerades skaran med en tredjedel och med de återstående körde jag ett "experiment". Har ju nästan helt slutat äta gröt till frukost, så havregrynen har stått ganska länge i burken. Det erbjöd jag nu "mina flygande vänner" och se dom brydde sig inte alls om att grynen var gamla, utan rensade snabbt snötäcket från dessa.
Köpte en färdig, fryst soppa till lunch och avvaktar med middag tills maken återvänder hem, vore inte så dumt med påtår innan dess, tretår också kanske......
 
Jaha, bara att sätta igång och fylla påsarna nu då.....pronto.
 
Den smakade bra....då tar vi en till nu då, så jag "kommer ikapp".
 
Här är "försökskaninerna", det funkar utmärkt att bjuda på havregryn (modell äldre)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0