Seeegt.......

......och då menar jag inte nå'n kola som jag moffat i mig, utan faktiskt veckans favoritdag fredag. Har som vanligt suttit vid "datamackapären" flera timmar nu och scannat allt möjligt (och omöjligt) i jakten på det där jobbet.
Eller uppslag på annat att företa sig i detta ständiga jagande. Inte utan att man dessutom blir lite "seg i kolan" på köpet.
Några avbrott har det dock varit. Ett antal olika konstellationer av änder har landat i sitt sökande, då efter mat inte jobb. Men det är nog, nog så jobbigt att hitta föda i naturens frysbox såhär års och inga micros har de ju heller till sin hjälp för att få det "in eating condition".
Så allting är som vanligt relativt och jag har både micro och spis, samt kylskåpet fullt, vilket skulle kunna föranleda ytterligare en paus i datasittandet för iordningställande av måltid. Bra förslag där!
Inget trevligt varar för evigt. 
I'm back to base! Nu är middagsmaten uppäten, solen gjorde bara en blixtvisit medan måltiden varade och lyser nu återigen med sin frånvaro. Kaffet smakade dock utmärkt.
Strykbräda dök plötsligt upp i skallen, undrar just varför? Kanske kan ha något att göra med den tilltagande högen? Återstår att se om vi ska ha så roligt på en fredag......
Maken snor snart bilen för att åka på Möbelcupen för damlag, som administratör och jag får va' ensam hemma.
But no worries, det stör inte mig. Möjligen då att inte bilen finns tillgänglig, om man skulle få nå't ryck.....
Men det är semifinaler i EM-handbollen att titta på, så det är nog stiltje på ryckfronten ikväll. Däremellan får man väl hålla sig "På spåret"........... (hahahahahahaaa!)
 
Ja så ser den ut....strykbrädan.
 
Och detta är det som tog slut (nästan).
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0