Skriva, skriva, skriva och telefonmöte

Har idag ägnat mig åt författande av ett manus, att använda vid guidningen (på engelska) i Inredia-huset.
Den går av stapeln på onsdag då jag ska arbeta, (på riktigt) hela dagen där i receptionen.
Efter lunch kommer så två grupper av studenter från Belgien, som ska vandra runt i huset först med min verbala hjälp, sen på egen hand. Ska även jobba hela fredagen samma vecka, också det på riktigt, med vanlig lön. Ute yr snön runt, en och annan flinga har väl dessutom kommit ner och sällat sig till det redan rikliga snötäcket.
Änderna har även idag varit på visit, eller kanske vi kan kalla det invasion, för det var en redig trängsel i snödrivorna och en del tjuvnyp delades säkert ut, i ivern att få några havregryn och brödkanter.
Sen låg de bara där och väntade på mer, precis som igår. Till slut ledsnade de dock, också det precis som igår.
Middag blev en mormors-klassiker, stekt fläsk med potatismos och som "efterrätt" ringde en handläggare på Försäkringskassan för att telefonledes göra förnyad utredning om assistansersättningen till syster. Här kan meddelas att det var/är en tjänstekvinna av den bästa sorten de har där på kassan och inga hinder eller problem uppstod under mötet. Det är ju skönt att det visar sig finnas vettigt folk där också, då man allt som oftast har sina tvivel om detta på förekommen anledning i det förflutna, för egen del.
Mörkret börjar så sakta falla över Fagersanna och ytterligare en dag är till ända. Fastnaglad vid datorn med korta avbrott för mat och telefonmöte, så vill jag summera den.
Nu ska jag gå ut och hämta posten....
Vilket gav.......? en hel del oplanerad snöskottning på köpet. Nu är maken ute och tar det jag så snällt sparade till honom (merparten).
 
Lagom många fick en omgång med havregryn.......
 
.....men snart är dom fler och ytterligare en kommer springande med "frågan" finns det nå't kvar till mig?
 
Mormors-klassikern.... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0